Sveriges största guide till världens bästa spel

13:e juni 2021

Halflife.nu 10 år

Idag är det 10 år sedan jag och Anders ”PuppetZ” Flodihn lanserade första versionen av Halflife.nu tillsammans med Namron, skalmanxl, Skunken och de andra som jag knappt längre kommer ihåg namnen på. :) No offence … Jag skrev en liten text om det på min personliga blogg.

Och igen, nej, tyvärr. Haflife.nu är ej återupplivat. Kändes bara bra att hedra sidan med en 10-års-post.

Happy Halflife.nu Day 2010!

Skrivet av D-M_R
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •