Sveriges största guide till världens bästa spel

30:e juli 2021

Undergången är nära

Denna dag, när övermodiga forskare med bara löjliga plasthjälmar på huvudet som skydd (hur skulle det hjälpa?!) låtit inleda sina underjordiska experiment som sannolikt slukar jorden i ett svart hål eller i alla fall lär trigga ett resonanskaskadscenario, utgör ett lämpligt tillfälle att meddela att klockan klämtar för Halflife.nu. Dagen är kommen, krossa glasen och sträck er efter kofötterna!

Överflödigt att skriva, men aktiviteten här kommer fortsatt vara mycket låg. Fast om det nu mot förmodan visar sig att vår planet varken upphör att existera eller att portalstormar börjar piska dess yta inför den stundande invasionen så kan det ju finnas intresse för att driva sidan vidare. Frivilliga hör av sig till D-M_R (dmr (at) halflife (dot) nu).

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •