Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a december 2020

Age of Chivalry 1.1 släppt

Om det nu är så sablans ridderligt att hugga av huvuden tvistas det om, och det med dragna blankvapen i det i fredags släppta version 1.1 av Age of Chivalry. Också sugen på att ”munhuggas”? Då behövs fullversionen (patch saknas) och glöm inte att läsa guiden.

  Age of Chivalry Age of Chivalry Age of Chivalry

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •