Sveriges största guide till världens bästa spel

30:e juli 2021

ES 3.0:s banor och manual färdiga

En av de stora Half-Life 2-moddarna, sett till det slit som lagts ner, är ju bestämt Eternal Silence och ”snart”, förhoppningsvis mycket snart, blir den modden större med 3.0. Det står att banorna finaliserats och att blott testning och sammansättning av installerare kvarstår att göra. Den nya manualen har publicerats och en svärm skärmskott på uppdaterade es_aethra visas. Smakprov nedan:

Eternal Silence 3.0: es_aethra Eternal Silence 3.0: es_aethra Eternal Silence 3.0: es_aethra

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •