Sveriges största guide till världens bästa spel

30:e juli 2021

Stargate-mod med ny hemsida

Glöm det som skrevs i februari, att det bara fanns en mod med rymd-MacGyver; det finns så många att man skulle behöva Sam för att hålla reda på dem alla. En av dem, Stargate: Legacy, är just nu aktuell med en ny hemsida och veckan innan en preliminär trailer. Som den orange-blåa banan antyder söker de mappare, och lyckas de få tag i fler sådana ska den första publika versionen nog inte vara långt borta.

För att klargöra följer en lista på (nästan alla) de andra Stargate-moddarna:

  Så här går det när ett Stargate-FPS skrotas. De ”replikerar” sig.

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •