Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a december 2020

Fistful of Frags beta 1.4 släppt

Släpp munharmonikan och koncentrera dig på det i onsdags släppta betaversion 1.4 av Fistful of Frags, den mest kompletta releasen hittills enligt teamet med bl.a. två nya banor, färdigställd vigilante-modell och whiskey.

   Skrivet av Namron
   • Välkommen till nya Halflife.nu

     Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
   •