Sveriges största guide till världens bästa spel

30:e juli 2021

Natural Selection 2-prototyper

Den 24:e podcasten för Natural Selection 2 skiljer sig från de flesta innan då den är mindre pladdrig och har gott om detaljer om själva spelet, även i (koncept-)bildform. Lyssnar man så får man höra en del idéer, oklart hur långt gångna, om t.ex. att det ska bli enklare för commandern att hantera grupper, att två olika resurser (i stället för bara naniter) kanske ska komma att användas och att det blir den enskilda marinsoldaten som köper vapen och dessutom addons till dessa (den legendariska eldkastaren nämns).

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •