Sveriges största guide till världens bästa spel

30:e juli 2021

Å maj

Gick ni på årets aprilskämt? Att Halflife.nu var stendött till slut? He he, eeh…nej. En tids plågsam förlust av uppkoppling och ont om tid (och ont i fingrarna) liksom de övrigas förutsägbara lathet var orsaken till nyhetsuppehållet. Antalet intressanta nyheter har i vilket fall varit beklagligt få, även fast våren och sommaren nu ju ligger i vägen för höstens planerade Valve-release och (får vi hoppas) den sedvanliga modfruktskörden. Fast visst ser det en smula glest ut bland karten.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •