Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a december 2020

Left 4 Dead förhandstittat av många siter

Left 4 Dead lämnar lite åt fantasin så här halvåret innan (förväntad) release. IGN.com har tagit sig en närmare titt på hur det är att spela som infekterad och vi får även reda på att om en spelare sticker så tar AI:n över till dess att spelaren återvänder. Eurogamer.net har också kikat och som bonus fått en pratstund med Doug Lombardi, pratgladast på Valve. På RockPaperShotgun.com blev hans kollega Chet Faliszek utfrågad. Bland mycket annat förklarade han att storyskälet till att det enbart är nattbanor är p.g.a. att de infekterade ser sämre i mörker och att överlevarna därför väljer att röra på sig då. Sist ut med en förkoll men med längst domännamn blev ComputerandVideoGames.com.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •