Sveriges största guide till världens bästa spel

19:e september 2020

Gametrailers TV besökte Valve

I denna veckas avsnitt av Gametrailers TV så besökte Geoff Keighley Valve för att få en titt på hur det ser ut bakom scenerna. Förutom interjuver med bl.a. Gabe Newell, Erik Wolpaw, Kim Swift och Doug Lombardi så bjuds vi även på tjuvtittar på TF2-banan ”Gold Rush” och Left 4 Dead. Har ni 20 minuter över så rekommenderas avsnittet starkt.

    Skrivet av Rezuth
    • Välkommen till nya Halflife.nu

        Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
    •