Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Mer Portal och kanske film och musik på Steam

I en intervju på TomsGames.com förra veckan fick Valves Doug Lombardi (inte Lombari) läge att gotta sig åt att försäljningen på Steam ökade med 158 % under vintersäsongen 2007 jämfört med samma period 2006, men hur många av Steams 15 miljoner medlemmar som egentligen köper spel via Steam ville han inte gå in på.

Däremot sa han att det definitivt blir mer Portal (banpaket eller uppföljare?) och att Valve har planer på att börja sälja film och musik. Slutligen medgav han, men med annat ordval, att det varit en korkad idé att låta kalla HL2:s expansioner för episoder med tanke på den utdragna utvecklingstiden, och att den tredje ”episoden” (som ursprungligen hade ett estimerat releasedatum satt till julen 2007…) inte kommer att stressas.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •