Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Left 4 Dead exklusivt för Windows och Xbox 360

Strax innan dörrarna slogs upp för årets GDC så släpptes en ny upplaga av OXM. I denna upplaga kunde man bl.a. läsa om att Left 4 Dead endast kommer släppas till Windows och Xbox 360. Detta betyder tyvärr att folk med PlayStation 3 blir lämnade ute i kylan denna gång och får trösta sig med att spela igenom Orange Box ännu en gång. I en kommentar till Videogaming247.com skyfflade Valves Doug Lombardi över ansvaret på EA som inte visat något intresse för ett PS3-konverterat Left 4 Dead, men antydde även med orden ”vi får vänta och se” att en konvertering kanske kan bli av trots allt.

Skrivet av Rezuth
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •