Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Glimt på Eternal Silence beta 3.0

Som en himlakropp på kollisionskurs med jorden fortsätter arbetet med Eternal Silence beta 3.0 och teamet behöver snarast möjligt fler testare för att hålla Bruce Willis stången och balansera spelet innan release. Den som tvekar ser rekryteringsfilmen:

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •