Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

TS-inspirerade Distraction närmar sig betatest

Inlett varje morgon med att högljutt och vilt fäktande banna Gud för att The Specialists inte flyttade vidare till Source? Fortsätt för all del med det, men avsätt också tid till att kolla in Distraction som utvecklas till den nyare motorn och utlovar ”stylish” multiplayer-action med akimbo-vapen, närstrid, stunts och kanske ultrarapid/bullet-time.

Teamet hoppas påbörja betatestningen om ett par månader, och chanserna för det ökar så klart om de får tag i modellerare och skinnare som de nu söker. Nyligen tillkom några skärmdumpar på en av deras banor, dhl_canalwar, på Distraction-mod.com.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •