Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Zombie Panic: Source 1.2b ute

Paniken har hållit i sig i snart två månader och häromdagen intensifierades den med version 1.2b av Zombie Panic: Source, modden där man respawnar som en zombie. Ungefär som CS men man slipper vänta fem minuter. Versionsnytt är banor (en med objectives) och spelarmodeller med mera.

   Skrivet av Namron
   • Välkommen till nya Halflife.nu

     Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
   •