Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

”Your heart –>”

Av alla de sidor såg jag på OnlineGamer.se att Alexandria Neonakis har TF2 som tema till alla hjärtans dag detta år. Kanske nåt att bifoga till den där specielle spelaren där ute?

TF2-valentin TF2-valentin TF2-valentin TF2-valentin

Kvällen eller möjligen natten svensk tid bör man spendera framför datorn, för då ska en tung TF2-uppdatering anlända. Förutom nya banan Badlands och massor av annat till TF2 så förnyas även Source-motorn (optimeringar m.m.) och SourceTV.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •