Sveriges största guide till världens bästa spel

17:e maj 2021

Nya bilder och sida för Firearms: Source*

Hemsidan för Firearms: Source har fått sig en uppfräschning och det meddelas där att den första releasekandidaten är mer klar, men även att den fortfarande är långt borta. I vilket fall är hittills 24 vapen in-game och sju banor färdiga i varierande grad.

Uppdaterat: Modscenen är fylld av drama och Firearms drar sitt strå. Firearms: Source ska inte förväxlas med Firearms 2. De är två skilda moddar med olika utvecklingsteam. De båda parternas syn på saken får man där och här. Så nu vet ni om ni inte redan visste. Man kan säga att det blir skjutvapen och massor av dem, gånger två…

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •