Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Info om Insurgency 2.1 och 3.0

Nästa uppdatering till Insurgency numreras 2.1 och väntas släppas inom en månad. Nyheterna i 2.1 är smidigare rörelser, exempelvis att man kan krypa sakta samtidigt som man laddar om och strafa lite grann när man sprintar, samt tre uppdaterade banor.

Nästa rejäla släpp – när vet man inte, men det lär dröja – blir 3.0 och ingår gör bland annat en ny krigsskådeplats, Kosovo, där brittiska armén och en påhittad serbisk-nationalistisk grupp ska stångas med varandra. Mycket mer än det kommer så klart klämmas in. Läs hela den långa listan och se bilderna på Insmod.net.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •