Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

ES 3.0:s flygsystem arkadaktigt

Eftersom många klagat på att flygsystemet i Eternal Silence är för svårt och känns för mycket som noclip-läget så har det justerats för kommande 3.0. Mindre realistiskt och mer arkadaktigt men också enklare att manövrera. Testarna uppges gilla det. Nedan tre bilder på 3.0:s nya HUD och banan Cerbera där en NGM-flotta störs av ett litet jaktskepp.

Eternal Silence Eternal Silence Eternal Silence

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •