Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Steam-beta ute

Valve bestämde sig för fira sin milstolpe genom att släppa en ny version av Steam för testning. För att få den nya klienten så startar ni Steam och går till Settings där ni sedan väljer Steam Client Candidate vid Beta participation. Bland nyheterna hittar vi:

  • Fixed downloads becoming paused
  • Improved download speeds
  • Decreased application launch time
  • Fixed URL links in chats to not include trailing punctuation as part of the link
  • Changed group event notifications to open at most 8 dialogs
  Skrivet av Rezuth
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •