Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

Zeno Clash-teaser och -hemsida*

Det Source-motoranvändande men kommersiella Zeno Clash har som ni ser på länken försetts med en hemsida samt en teaser, och som ni kanske också lägger märke till så utspelar sig detta actionlir i en skruvad ”punk-fantasy”-värld:

  Uppdaterat: Rezuth påpekade att tre nya skärmdumpar också finns att se (utöver de fyra gamla från i somras):

  Zeno Clash Zeno Clash Zeno Clash

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •