Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

Left 4 Dead förkollat på CS-Nation, igen

Dom som inte kan stilla sin eviga hunger efter ny information om Left 4 Dead bör ta sig an den andra och sista delen av CSNation.net:s förhandstitt. I denna del så skriver skribenten Zips om sin genomspelning av sjukhusscenariot som återfinns i spelet. Vi får även en mer detaljerad beskrivning av diverse infekterade inklusive ”Häxan” – en som nämnt oerhört dödlig infekterad som bara attackerar om hon provoceras. Ifall ni missat första delen så återfinns den här.

Skrivet av Rezuth
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •