Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

Left 4 Dead förkollat på CS-Nation

Den som inte fick nog förra månaden bör ta sig an CSNation.net:s förhandstitt. Nytt är att ”Häxan” – en oerhört dödlig infekterad som bara attackerar om hon provoceras – finns på bild. Tipset för att klara sig med livet i behåll är att inte skjuta, springa eller ens lysa med ficklampan i hennes närhet. Som ni ser så följer inte rakapparatsfobikern protokollet:

Left 4 Dead

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •