Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

Stargate: The Last Stand-teaser

Den enda Half-Life 2-modden med Richard ”MacGyver” Anderson som en av de spelbara karaktärerna, Stargate: The Last Stand, sägs ha en beta på G. Om den är för både singel- och multispelare framgår inte i nuläget, men det är i alla fall vad som utlovas för den (mer) slutgiltiga versionen. En första teaser finns att se:

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •