Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

Ny MP-mod släppt: Project Valkyrie

Tremånadersskapelsen Project Valkyrie har nått allmänheten med beta 1.0. Som man kan läsa på moddens Mod DB-sida så är den i multiplayer och går ut på att spelarna inte bara springer runt och försöker ta livet av varandra, de kan morfa sig till klot och rulla runt också. Installationsfilen är var för stunden FilePlanet-exklusiv, men inte längre:

  En 1,27 MB liten snabbfix har också släppts. Tanka hem den från ModDB.com.

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •