Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

Mod DB:s MotY – spelarnas val

Rösterna har kommit in och resultatlistorna sammanställts på ModDB.com: I kategorin 2007 års bästa ej ännu släppta mod vann (det senare släppta) Zombie Panic: Source. Intressantare är att Insurgency utsågs till bästa (släppta) mod medan min egen favorit Empires kom in på tredje plats, och däremellan Battlefield 2-undantaget Project Reality.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •