Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Fistful of Frags beta 1.2 ute

Eldstrider upphör och bistra miner vänds till leenden medan Fistful of Frags uppdateras. Bl.a. så ingår ett halvnytt spelläge, fof_revenge, vapenbalansering etc. Spegellistan är för närvarande lika välpopulerad som omgivningarna runt Clint Eastwood när han får slut på kulor, men fler länkar kommer kanske…

   Fistful of Frags beta 1.2 [1.0/1.0 + 1.1 » 1.2-patch] – 90,6 MB

  • FileFront.com
  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •