Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Left 4 Dead tittat närmare på

Den dåliga nyheten slog ner först, men ypperligt timat anlände sedan förkollar för att hålla hoppet levande: Shacknews har en nedskriven sådan med tillhörande skärmskott medan G4 TV (YouTube-spegel) satsat på rörliga bilder med ljud.

Left 4 Dead Left 4 Dead Left 4 Dead

Hos oss har ett fåtal Left 4 Dead-länkar tillkommit i länklistan.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •