Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

ES 3.0:s NGM-korvetter in-game

Förutom att enligt egen utsago hängivet och i högsta tempo utveckla 3.0 så har teamet ägnat de senaste veckorna åt att visa koncept- och förrenderade bilder, men häromdagen levererade de en kristallklar in-game-antydan om vad den nästa releasen av Eternal Silence har att erbjuda. Fokus ligger på Neo Galactic Militias korvettskepp.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •