Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Garrys mod uppdaterad

Den populära HL2-modden som försågs med en prislapp, Garrys mod (version 10), fick sig häromdagen en mer omfattande uppdatering och hittills en åtgärdande patch. Högst upp bland det nya är användning av HL2:Ep2-motorn och stöd för just Ep2, TF2 och Portal.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •