Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Zombie Panic: Source 1.01b släppt

Låt inte det blygsamma versionsnumret lura er, denna första patch till (den NPC-fria) multispelarmodden Zombie Panic: Source är rätt så bastant på sina 80 MB och som loggen förtäljer ingår uppdaterade banor, två nya låtar samt mindre utrymmeskrävande patchattiraljer som buggfixar etc.

  ZP:S-villa potentiella spelare bör ge sig på den fulla installationen:

   För närvarande är manualen inte helt i synk men ändå värd att läsa.

   Skrivet av Namron
   • Välkommen till nya Halflife.nu

     Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
   •