Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Left 4 Dead i slutet av sommaren

Med ett par estimerade releasedatum i papperskorgen redan är väl fler fördröjningar inget att chockas över. Valve ska nämligen ha informerat Shacknews.com om att deras och Turtle Rocks co-op-zombieskjutare Left 4 Dead väntas släppas först det tredje kvartalet Valve-tid.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •