Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Turtle Rock Studios köpta av Valve

Valve-bihanget Turtle Rock är nu till fullo en del av Valve genom uppköp. Turtle Rock med Michael Booth i spetsen har arbetat på Counter-Strike-titlarna, men mest kända är de nog för kommande Left 4 Dead. Pressmeddelandet om förvärvet på Steampowered.com.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •