Sveriges största guide till världens bästa spel

3:e augusti 2020

Portal-demo för NVIDIA-ägare

Har ett NVIDIA-grafikkort men inte Portal? Då kan du få några banor av det sistnämnda i form av ett demo genom en reklamkampanj Valve kör just nu. Varför detta basuneras ut med sådant buller är okänt. Fox Mulder i mig anar gnabb mellan Valve och ATI.

Sugen på nya Portal-banor? Se under Portal i vår länklista.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •