Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

1.1-patch till Fistful of Frags ute

Den första patchen till den tuggtobaksanpassade multispelarmodden Fistful of Frags är ett faktum. Bl.a. har många vapen gjorts snabbare vilket framgår av changeloggen.

  1.1-patchen kräver så klart fulla betaversion 1.0.

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •