Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Ingen panik, Zombie Panic: Source ute

Det skriks och gormas om att Zombie Panic (till Source) till slut släppts. Modden utspelar sig efter ett zombieutbrott och går ut på att alla spelarna förutom en startar som rädda överlevare. Den första zombiens uppgift är att bita ihjäl de motsträviga och beväpnade levande, som när de respawnar gör det med försämrad kroppsodör och en omättlig hunger efter hjärnor.

  Ständigt lika förvånande för vissa, men ”beta” inför versionsnumret, som till råga på allt är det oöverträffat låga 1.0, indikerar att detta är en ej fullständig release med buggar. Kända fel och förslag på åtgärder spelaren kan göra själv listas i denna forumtråd.

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •