Sveriges största guide till världens bästa spel

30:e juli 2021

God jul (och gott nytt år)!

En herrans massa modreleaser har vi fått vara med om den senaste månaden eller så. Pricken över i (eller snarare prickarna över ”iiih!”) vore väl att i vanlig ordning lyssna till Carola. Tyvärr har den traditionen kommit till ända här hos oss i och med flytten, men alla kan vi väl sångtexten och melodin utantill vid det här laget så det är fritt fram för var och en att själva sjunga efter bästa förmåga.

Att resa långa sträckor, umgås med släkten, äta sig fördärvad o flagyl 400 mg.s.v. hör julen till och den kan därför kännas som en börda för många. Kanske en börda för tung att bära nu när Carola-traditionen gått i graven. Som kompensation visas denna jul följande filmklipp i typisk GMod-stil. (Obs! Ljud krävs. Liten spoilervarning utfärdad.) Uppsnappat av idlaren Rezuth. Upphovsmannen kallar sig Eggstruck. Varsågoda!

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •