Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Snart Empires beta 2.1

Empires beta 2.1 blir förmodligen den minst buggfixande patchen hittills med tanke på nuvarande versions stabilitet, och intressantare är tilläggen. Två nämnda är (grafiskt) kollapsande murar och (äntligen!) infanteri-research; bättre raketer till grenadjärerna.

I övrigt har Empires League dragit i gång. Den som exempelvis vill lära sig ett och annat knep eller bara är sugen att kika kan tanka demofiler från sitens filarkiv.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •