Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Eternal Silence 3.0 på väg

Utvecklarna påstår sig ha lagt i en ny växel inför kommande version 3.0 av Eternal Silence. Kryssarna ska i 3.0 kunna inveckla sig i striderna med sina väldiga kanoner, sköldar och korvetteskorter. Områdena inne i skeppen ska även vara sammanlänkade med rymden utanför på så vis att en träff på höljet resulterar i att saker exploderar inuti skeppen etc. Slutligen har gameplayet delats in i distinkta attackera/försvara-rundor.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •