Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Fistful of Frags beta 1.0 släppt

Om Clint Eastwood spelade Half-Life 2-moddar skulle han spela Fistful of Frags, en nyss släppt multispelarmod i vilken de buttra spelarna spottar ut tuggtobaken och ger sig på varandra med alltifrån skjutjärn till tomahawker, pilbågar och till och med nävarna this article.

    Skrivet av Namron
    • Välkommen till nya Halflife.nu

        Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
    •