Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Decadence: Svenskutvecklad HL2-mod*

Naken, isolerad och med en obeskrivlig längtan i mitt bröst berättade MisterBister, som en del kanske minns från Leveldesign.nu, för mig om sitt senaste arbete med HL2-modifikationen Decadence. Utspelad i framtiden med förstörda städer och löjligt muskulösa män är ditt mål att tillsammans med en kamrat tillkämpa dig olika kontrollpunkter före motståndarlagets två spelare. Efter en sektion av kartan står under endera lagens kontroll förflyttas striden till nästa varpå segraren blir den som till sist skjutit sig till samtliga områden. En hel drös med stiliga skärmskott och konceptbilder finns att skåda på deras hemsida. Halflife.nu rekommenderar (och gratulerar sig själv att ha lyckats undvika dra skämt om moddens namn)!

Uppdaterat: Kanske mer nyfikna än genomsnittet har Halflife2.net intervjuat Majestic XII.

Skrivet av Skunken
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •