Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Synergy 1.0 ute – spela HL2 kooperativt

Har man t.ex. ett yngre syskon med svaga muskler som svårligen kan säga nej eller ett hyperintelligent husdjur så är resten av helgen definitivt räddad. I alla fall om man känner för att köra igenom Half-Life 2-kampanjen i co-op. Synergy 1.0 har nämligen släppts, och för att kunna spela behöver man först tanka fulla beta 2.6 och sedan 1.0-patchen.

    Skrivet av Namron
    • Välkommen till nya Halflife.nu

        Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
    •