Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

SourceForts 1.9.3 släppt

I helgen släppta SourceForts version 1.9.3 är den sista anhalten innan 2.0. Modden går ut på att spelarna, som är indelade i klasser, under byggfasen ska hamra ihop sitt lags fort och under stridsfasen försöka sno motståndarnas flagga (boll). Här har ni installationen, men se till att ta bort eventuell tidigare installation före installation (eeh…):

    Skrivet av Namron
    • Välkommen till nya Halflife.nu

        Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
    •