Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Age of Chivalry lämnar betastadiet – 1.0 ute

För många moddar, för lite tid. Den annalkande julen och ModDB.com:s Mod of the Year Awards tros vara två starkt bidragande orsaker till detta. Ute nu är (”finalversionen”) 1.0 av yxsveparsimulatorn Age of Chivalry, som med andra ord lämnat betastadiet bakom sig men även fortsättningsvis kommer att förses med nya releaser.

  Flash-manualen (ha tålamod medan den laddas) och readme.txt:n utgör tankningslektyr.

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •