Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Empires beta 2.0 ute

Som man kan läsa i vår egen intervju med Krenzo så inkluderar det nu släppta beta 2.0 av Empires fler optimeringar, hundratals buggfixar, utbytta vapenmodeller m.m. Detaljer här eller i loggen. Guiden eller snabbguiden är annan lämplig läsning medan man laddar:

    Skrivet av Namron
    • Välkommen till nya Halflife.nu

        Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
    •