Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Nuclear Dawn-koncept

Förrenderat på stealthens labbar och lönnmördarkniv och en al dente granat med utlösare samt vapenikoner kan man beskåda på hemsidan för modden som kanske, men bara kanske, släpps innan mänskligheten verkligen förintar sig själv: Nuclear Dawn.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •