Sveriges största guide till världens bästa spel

17:e januari 2021

Valve-intervju och ett besök

I veckan intervjuade siten Rock, Paper, Shotgun Valve-chefen Gabe Newell, och med sig från frågestunden fick de inga avslöjanden om Half-Life 3 eller något i den stilen, men det är trevlig läsning och den innehåller Newell-klotter. Den som inte fått nog kan ju ta och läsa EscapistMagazine.com:s reserapport från Valves högkvarter, skriven av den där galningen Yahtzee kamagra gel uk. (Han använder dock punkter i rapporten.)

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •