Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Insurgency 2.0 har släppts*²

Så var Insurgency betaversion 2.0 släppt. De många nymodigheterna går det att läsa om i en för omväxlings skull illustrerad changelogg.

  Uppdaterat: Releasen var inledningsvis FilePlanet-exklusiv och rätt så besvärlig, ja. Andra filspeglar har nu tack och lov börjat poppa upp.

  Uppdaterat²: En hetlagning (2.0b) för servrarna enbart är ute. Admins tankar hem och uppdaterar, spelare spanar efter uppdaterade servrar. I alla fall de spelare som vill vara med om färre serverkrascher. Dessutom drar 2.0b mindre av serverns processorkraft och minne.

  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •