Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Empires beta 2 den 30:e november

Inte för att det hänger ihop, men bortåt 200 timmar Insurgency 2.0 borde vara möjligt att hinna med innan Empires nästa release når oss fredagen den 30:e november. Är man det minsta nyfiken gör man bäst i att bläddra igenom EmpiresLeagues.com:s press-site eller rakt av forcera changeloggen. En reklamfilm har dessutom klippts samman och finns att se på Gametrailers.com.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •