Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Insurgency beta 2 på onsdag

Onsdag nästa vecka den 21:a november tar Insurgency sitt andra större steg framåt då betaversion 2.0 släpps. Changeloggen är i skrivande stund inte klar, men det är däremot trailern som finns att se i högupplöst format via deras nedladdningssektion eller bara här:

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •